GAZİANTEP / İSLAHİYE - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

ÇAMLICA MAH. SANTRAL CAD. CUMHURİYET ORTA OKULU BLOK NO 85 İSLAHİYE / GAZİANTEP
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin • Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın destek olsun • Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın • Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın • Okulumuzda, her kes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. • Okul ortamında ve her yerde, her kes kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkesine uysun • Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın • Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
Misyon
CUMHURİYET ORTAOKULU olarak: 1-Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2-Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 3-Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4-Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, 5-Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilim ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 6-Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi – idarecilerimizi ve velilerimizi 21. yüzyıla hazırlamak, 7-Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, 8-Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, İçin varız ve çalışmaktayız.
Şehir içi dolmuşu.
Çamlıca mah. İstasyon cad. No:11 İslahiye - Gaziantep