GAZİANTEP / İSLAHİYE - Cumhuriyet Ortaokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün 85. yıldönümünde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı anma programı düzenlendi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, bize ev sahipliği yapan Şehit Gökhan Alıcı Çok Programlı Anadolu Lisesi idarecilerine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ock

"Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" projesi kapsamında  okulumuzdaki tüm öğrencilerimize karnelerinin yanında  okul kütüphanemizden kitap verdik. Öğrencilerimizin yarıyıl tatili ödevi bu kitapları bitirip getirmesi. İyi tatiller diliyoruz

Ock

Voleybol turnuvasında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerimiz  küçük kızlar kategorisinde il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakının verilişinin 88. yıl dönümü kutlama programı yapıldı. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bir şampiyonluk haberi de Yıldız Kızlar Voleybol takımından geldi. Kızlarımız ilçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okul Sporları Voleybol turnuvasında  Cumhuriyet Ortaokulu olarak  "Küçük Kızlar"  ve "Yıldız Erkekler"  kategorisinde  ilçe şampiyonu olduk. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Kas

Okul sporları futbol müsabakaları sonucunda Cumhuriyet Ortaokulu hem küçükler hem de yıldızlar kategorisinde İlçe şampiyonu olmuştur.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğümüzün düzenlediği  öğretmenler arası futbol turnuvasında  Cumhuriyet Ortaokulu  öğretmenlerimiz şampiyon olmuştur.

Yaklaşık 1 aydır oynanan  müsabakalar sonucu  Milli Eğitim  Müdürlüğü ile Cumhuriyet Ortaokulu finale kalmış ve takımımız galip gelerek şampiyonluk kupasını almıştır.

Maç sonundaki törende ; Şube Müdürlerimiz  Mustafa Özdemir, Mehmet Akdoğan , Şahin Yeter , Milli Eğitim Müdürümüz  Mustafa Çetin  takımlara  kupa ve madalya takdimlerinde  bulundular.

Öğretmenlerimizi tebrik ederiz .

May

24/05/2019 tarihinde Cumhuriyet Ortaokulu tarafından organize edilen TÜBİTAK "Bilim Söyleşileri kapsamında" TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyesi aynı zamanda İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin ARSLAN " Geleceğin Teknoloji Dünyası ve Meslekleri" konulu söyleşi için İlçemize gelmiş olup iki ayrı oturumda 355 lise öğrencisi ve 170 MEB öğretmenine konferans vermiştir. Verimli geçen konferansta bir çok ilginç sorular cevabını bulmaya çalışmıştır.

Konferansın tertip edilmesinde emeği geçen TÜBİTAK Yürütücüsü İbrahim MUSAOĞLU ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bayram Murat KURŞUN'a teşekkür ederiz.